АРХІВ ПОДІЙ. 2015

24 та 25 лютого команда центру «Успіх» провела семінар «Біблійне підприємиництво» в духовній семінарії. в м. Кишинів (Молдова).

В семінарі взяли участь 36 пасторів та служителів з різних міст Молдови. Отримані знання та навички є надзвичайно цінними для учасників, оскільки кожен з них знаходиться в процесі написання особистого плану для служіння та бізнесу.

Крім викладу спікерів, учасники почули свідчення та історії успіху в бізнесі декількох минулорічних випускників семінарії. Вони змогли практично застосувати отримані знання і розпочати або розширити свій бізнес.

Ми вдячні Богові за можливість навчання принципів Царства Божого в різних країнах! Переконані, що змінені люди зможуть змінити економіку та суспільство для слави Божої!

13 та 14 березня 2015 року в м. Тернопіль команда Християнського навчального центру «Успіх» провела семінар «Принципи успішного підприємництва, що базуються на Біблії».

В семінарі взяли участь 30 людей – початківці в бізнесі та ті, хто хоче розширити та вдосконалити вже існуючі бізнеси.

Головним очікуванням від семінару практично в усіх учасників було усвідомити, що Біблія вчить про підприємництво, яким підприємцем потрібно бути і за якими принципами жити та вести свою професійну діяльність, щоб досягнути справжнього успіху в бізнесі та щастя в житті.

Ось деякі відгуки учасників семінару:

“Мені дуже сподобалась вільна і дружна атмосфера, перерви на відпочинок, роздатковий матеріал, цікаві доповідачі і теми доповідей. Я з радістю візьму участь в наступних ваших семінарах. Очікую більше групових вправ для обговорення і вирішення конкретних запитань. Щиро вдячна вам” (Овод Віра, директор Агенції перекладів).

“Найбільше, що сподобалось мені на семінарі – це відповідальність. Яскравий та практичний приклад про таланти, які пан роздав своїм слугам. Я зрозумів, що потрібно бачити потреби людей та вирішувати їх. Сподобалось те, що усі приклади наводяться з Біблії”  (Москаль Володимир, учень 10-го класу).

“Мені сподобалось те, що було декілька спікерів, вони наводили приклади з особистого життя. Є роздатковий матеріал, який дозволить переглянути інформацію ще раз вдома. Сподобалось, що стимулювали до знайомства одне з одним і практичне домашнє завдання” (Заблоцька Оксана, продавець і закупівельник, магазин “Гардеробчик”).

“Всі теми для мене були дуже цікавими і корисними. Я почерпнув багато корисної інформації для сфери своєї діяльності. Після семінару хочеться в усьому шукати Божого миру і працювати за принципами Біблії. Дякую! Я дуже задоволений!” (Шулдак Олексій, приватний підприємець, будівельні роботи).

Учасники семінару залишилися задоволеними та з нетерпінням чекають на продовження семінару в квітні цього року. Після цього вони зможуть презентувати свої бізнес-плани на конкурсі і отримати можливість взяти участь в Міжнародному конкурсі бізнес-планів в США в жовтні 2015 року.

Ми віримо, що лише навчені та змінені впливові люди зможуть принести справжні зміни та багато користі для суспільства і розширити Царство Боже на землі!

З радістю хочемо поділитися новинами в служінні дітям та підліткам, які навчаються в центрі “Успіх”.

В квітні 2015 року команда нашого Центру провела три пасхальні зустрічі клубу «Суперкнига» для дітей та підлітків групи ризику. Головною темою кожної зустрічі була викупна жертва нашого Господа та Спасителя Ісуса Христа.

Діти із задоволенням дивилися захоплюючі серії мультфільму «Суперкнига», брали участь в іграх та конкурсах, старанно виконували всі завдання та влучно відповідали на запитання біблійної вікторини.

В завершення кожної зустрічі діти молилися разом з нами, приймали Ісуса як особистого Спасителя, просили в Бога  благословення та мир для їхніх сімей та України.

Важливою подією цього місяця стала урочиста пасхальна зустріч всіх учнів проекту «Школа життя» м. Тернополя. Близько сотні дітей, віком від 4 до 16 років, разом зі своїми батьками та опікунами взяли участь у цьому заході.

Діти розповідали вірші, співали пісні та показували сценки про Воскресіння Спасителя – і все це англійською мовою. На святі відчувалася атмосфера дружби, підтримки та любові. Після завершення кожен учасник отримав подарунок від Центру.

16-18 квітня 2015 року в м. Тернопіль команда Християнського навчального центру «Успіх» провела два семінари курсу «Бізнес згідно з Біблією» – «Практика підприємництва в сучасних умовах» та «Планування бізнесу».

18 учасників успішно завершили навчання та вийшли на фінішну пряму – написання особистого бізнес-плану!

30 травня 2015 року вони візьмуть участь в конкурсі бізнес-планів. Це стане визначною подією, оскільки кожен з конкурсантів зможе презентувати свій план перед командою журі та потенційних інвесторів, а також побачити та оцінити бізнес-плани інших учасників.

Переможець цього конкурсу буде нагороджений правом взяти участь в Міжнародному конкурсі бізнес-планів, який відбудеться в вересні 2015 року в м. Орландо (Флорида, США). Це буде надзвичайний час нових знайомств з конкурсантами з різних країн світу, бізнесменами та інвесторами в одному з наймальовничніших куточків Америки!

Команда Центру активно допомагатиме конкурсантам в процесі підготовки до конкурсу. Ми будемо регулярно організовувати загальні робочі зустрічі, проводити особисті консультації та супровід в написанні бізнес-планів.

Ми переконані, що змінені та навчені ділові люди зможуть позитивно впливати на своє оточення та країну в цілому через практикування біблійних принципів на своїх робочих місцях та в бізнесі!

28 квітня 2015 року сертифіковані викладачі центру «Успіх» провели занняття-тренінг на тему «Найшвидший, найлегший та надешевший шлях до успіху – це навчання» в Навчально-науковому інституті інноваційних освітніх технологій (ННІІОТ), який є підрозділом Тернопільського національного економічного університету.

В аудиторії були присутні біля 70 студентів, які уважно слухали цікавий та практичний матеріал, а також брали активну участь в дискусії.

Студенти та викладачі закладу залишилися задоволеними та чекають нових зустрічей з командою Центру.

7 травня 2015 року в м. Тернопіль відбулися змагання між старшокласниками загальноосвітніх шкіл – фотоквест «Об’єктивна креативність». Оранізаторами змагання виступили Міський учнівський парламент “Наснага”,

Християнський центр розвитку підприємництва “Успіх” за підтримки Центру творчості дітей та юнацтва м. Тернопіль.

Участь в фотоквесті взяли команди з 19 навчальних закладів Тернополя, загалом більше 130 дітей та підлітків. Команди отримали завдання від організаторів – впродовж 1,5 години зробити дванадцять креативних фотографій в різних місцях центральної частини міста.

Після того роботи команд були виставлені в Інтернет для онлайн-голосування, в якому взяло участь більше 500 учасників.

19 травня 2015 року відбулося нагородження переможців фотоквесту в одній зі шкіл міста. Відеоролик з кращими фотографіями.

https://www.youtube.com/watch?v=qhnWIIvFrFI

Учасники та організатори заходу залишилися задоволеними та з нетерпінням чекають наступних загальноміських змагань.

Ми вдячні Богові за можливість проведення цікавих заходів для молоді і налагодження нових дружніх стосунків з міськими громадськими організаціями та навчальними закладами.

26 травня в навчальному центрі «Успіх» відбулося свято завершення навчального 2014-2015 року з курсів англійської мови, німецької мови, уроків самостійності та інформатики. Діти отримали грамоти за успіхи у навчанні. Родзинкою свята стало шоу талантів, де діти мали змогу заспівати пісні, розказати вірші, зіграти на музичних інструментах, показати вироби, які вони зробили своїми руками.

1 червня розпочався табір «Мир на землі» для дітей, які навчалися впродовж року в нашому Центрі, а також для їх друзів. В перші дні до нас завітало близько 45 дітей віком від 6 до 15 років. Дітям дуже подобаються біблійні уроки, ігри і завдання. Табір продовжує свою діяльність.

30 травня 2015 року в м. Тернопіль відбувся конкурс бізнес-планів серед учасників семінарів “Бізнес згідно з Біблією”. Цей курс команда Центру проводила в березні та квітні цього року.

Конкурсанти представляли особисті бізнес-плани для початку та розширення бізнесу. Команда журі оцінювала виступи за спеціальною шкалою критеріїв. Переможцем конкурсу став тернополянин Олександр Цибульський з бізнес-планом “Тенісний комплекс”.

У вересні цього року він зможе представляти нашу країну на Міжнародному конкурсі бізнес-планів в США. Ми щиро вітаємо Олександра з перемогою та бажаємо творчої реалізації запланованого.

5 червня завершився  п’ятиденний табір «Мир на землі», який організував Християнський навчальний центр «Успіх». Впродовж всіх днів більше 50 дітей, які навчаються в нашому Центрі грали ігри, брали участь в квестах, робили різні поробки, а найголовніше – почули багато цікавих біблійних уроків, які допоможуть сформувати правильний християнський характер, покращити стосунки з батьками і один з одним.

Почуті історії стали поштовхом до того, що діти молилися до Бога, просили прощення за свої гріхи і запрошували Ісуса в свої серця. Після літніх канікул ми будемо продовжувати проводити заняття з англійської, німецької мови та інформатики та уроки самостійності. Це дасть можливість ще більше вкладати біблійні принципи життя в дітей.

З 8 по 13 червня команда Християнського навчального центру «Успіх» провела дитячий табір «Мир на всій землі» на базі кременецького санаторію для дітей з інтернатів області, які не змогли поїхати на літо додому. Табір пройшов надзвичайно успішно. Було проведено багато цікавих ігор, змагань, конкурсів. Діти почули різні біблійні історії і переглянули мультфільми “Суперкниги”, які допоможуть їм сформувати правильний християнський характер. Результатом стало те, що всі діти вперше молилися молитвою покаяння.

https://www.youtube.com/watch?v=oqZtFcZeOdY

В липні 2015 року працівники та волонтери центру «Успіх» мали чудову можливість послужити дітям-сиротам, дітям з багатодітних та малозабезпечених сімей в оздоровчому комплексі «Лісовий» (с. Скоморохи, Бучацький р-н, Тернопільська обл.).

Ось уже п’ятий рік поспіль керівництво табору запрошує нас для плідної співпраці – поділитися з дітьми знаннями та навичками приймати важливі рішення, навчити їх вирішувати конфлікти, підготувати до самостійного дорослого життя.

Головною метою нашого служіння завжди залишається вкладати Божі принципи життя в серця дітей та дорослих. Тому під час занять та тренінгів ми говорили з дітьми на наступні теми: “Я – особистість”, “Характер – це основа успішного життя”, “Життєві цінності”, “Вирішення конфліктів”, “Відносини між дітьми і батьками”, “Стосунки між хлопцями і дівчатами”, “Обмеження”, “Відносини з Богом” та інші згідно з навчальними програмами “Уроки самостійності для молоді” та “Відродження”. Також показували повчальні фільми і проводили тематичні ігри, конкурси та квести.

Служіння в таборі “Лісовий” цього року було багате на новизну та творчість:

  • Одразу 8 працівників та волонтерів змогли працювати з дітьми в таборі (минулого року було лише двоє).
  • Ми охопили всі вікові групи дітей – від 6-ти до 16-ти років (раніше ми працювали лише зі старшими підлітками).
  • Вперше проведені зустрічі Клубу англійської мови “Be a hero!”.
  • Вперше проведені зустрічі клубу “Суперкниги” з показами мультфільмів, обговоренням та іграми.
  • Унікальним є те, що в таборі були діти не тільки з Тернопільської, але і зі східних областей України.

Останній день перебування команди Центру в таборі був незвичайним. Ми запросили в табір наших друзів – музичний гурт “Calvary band” (Церква Голгофи, м. Тернопіль). Хлопці виконували сучасні пісні популярних виконавців та християнські авторські пісні, розповідали історії з власного життя, проповідували Добру Новину про Ісуса Христа. І керівництво, і діти з радістю та щиро приймали виконавців та їхнє послання. Вкінці всі присутні молилися про прощення їхніх гріхів та визнавали Ісуса своїм Господом та Спасителем.

7 листопада працівники Центру в якості тренерів взяли участь у навчальній програмі «На порозі самостійного життя». Організатором заходу виступив Тернопільський обласний благодійний фонд «Майбутнє сиріт» за фінансової підтримки Міжнародного благодійного фонду «Глобальний фонд для дітей».

Учасниками тренінгу були 13 випускників дитячих будинків – молодих людей, серед яких діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.

Працівники Центру провели четвертий модуль програми на тему «Сімейні цінності, основа взаємостосунків».

Метою навчання було: усвідомлення основних принципів взаємин у сім’ї (між батьками та дітьми, між подружжям), отримання навичок безпечного спілкування, асертивної поведінки і формування правильних цінностей у відносинах між хлопцями та дівчатами; ознайомлення з основними важливими складовими побудови щасливої сім’ї.

Були проведені наступні заняття: “Сімейні цінності”, “Як поліпшити відносини з батьками”, “Справжня любов чекає”, “Будинок єдності” і “Основний принцип щасливої сім’ї”.

Всі учасники та організатори залишилися задоволені і домовилися про проведення наступних спільних заходів для розвитку молодого покоління.

26 листопада в центрі “Успіх” відбулося урочисте святкування Дня подяки. В заході взяли участь біля 130 дітей та підлітків, які регулярно відвідують уроки англійської та німецької мов, інформатики та уроки самостійності нашому Центрі, а також їхні батьки та опікуни. Діти демонстрували свої успіхи в навчанні,  грали в ігри та вікторини і дякували Богу за всі благословення, які Він так щедро посилає нам щодня!

30 листопада учасники клубу “Успішна молодь”, зустрічі якого відбуваються щотижня в центрі “Успіх”, приймали особливого гостя. Пастор з Лондона Майкл Вуд провів лекцію на тему “Лідерство, яке веде до успіху”. Основним посланням спікера була любов, яка здатна змінити будь-яку ситуацію і позитивно вплинути на кожну людину. Учасники Клубу активно підтримували дискусію, ставили багато запитань, робили важливі висновки з почутого та приймали серйозні рішення.

4 грудня команда центру “Успіх” взяла участь в святкуванні 25-ої річниці дня заснування Тернопільського комунального дитячого будинку. Варто сказати, що наші працівники впродовж останніх шести років щотижня проводять в цьому закладі заняття з англійської мови та уроки самостійності.

Директор Центру Іван Папіш звернувся до вихованців та гостей заходу з привітальним словом, працівники “Успіху” привітали присутніх театральною постановкою та вручили дітям подарунки.

Дирекція та вихованці закладу залишилися задоволеними та підтвердили свою домовленість з Центром про подальшу співпрацю.

Ми щиро дякуємо Богові за можливість вкладати біблійні принципи в серця молодих людей.

17 та 22 грудня 2015 року в Християнському навчальному центрі «Успіх» відбулися урочисті зустрічі з нагоди різдвяних свят та завершення навчання в цьому семестрі. В урочистостях взяли участь більше 130 дітей та біля 80 дорослих.

На зустрічах панувала святкова і весела атмосфера вдячності та щастя. Діти розповідали вірші, співали пісні та показували різдвяні вистави – і все це англійською та німецькою мовами.

Ми говорили про справжнє значення Різдва – народження Спасителя Ісуса Христа. На завершення діти та дорослі молилися про прощення гріхів та приймали Ісуса своїм Господом та Спасителем.

Ми щиро вдячні Богові за Його благословення в служінні дітям та дорослим!

В грудні 2014 року команда центру “Успіх” розпочала показ різдвяних серій мультфільму “Суперкнига” в дитячих будинках та інтернатах Тернополя та області. В січні та лютому 2015 року ми продовжили реалізовувати цей проект.

Загалом ми відвідали сім інтернатів та дитячих будинків. На заходах були присутніми більше 600 дітей .

На кожній зустрічі ми показували дві різдвяні серії, обговорювали з дітьми та дорослими справжнє значення Різдва, говорили з ними про Божу любов до всіх людей. Діти із задоволенням приймали Добру Новину, молилися разом з нами та посвячували своє життя Господу Ісусу Христу.

Звичайно, ми відвідували дітей не з пустими руками. Для кожного був приготований гарний подарунок, який вручався після завершення обговорення фільму.

В квітні 2015 року ми плануємо ще раз відвідати ці заклади і провести показ пасхальних серій мультфільму.

Дякуємо Вам за молитви та підтримку. Ми також щиро вдячні Богу за унікальну можливість принести біблійні історії “Суперкниги” в дитячі будинки та інтернати та розповісти дітям про найцінніший подарунок – народження Сина Божого!